Retourneren

Enkel na kennisgeving via e-mail naar hello@marilis.be binnen de 14 dagen na ontvangst van het item kan deze geretourneerd worden. 

Je retourneert het product in de originele, ongedragen staat binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag volgend op de leveringsdatum, op eigen kosten.

Zodra we de artikelen in originele staat ontvangen, storten wij jou het verschuldigde bedrag (behalve de verzendingskosten) binnen de 30 dagen terug op de bankrekening die tijdens de bestelprocedure werd opgegeven. Je ontvangt hiervan tevens een bevestigings e-mail.

We begrijpen dat je niet kunt wachten om jou nieuwe Marilis clothing te testen in je omgeving, maar in dit geval hebben we er vertrouwen in dat je onze kleding niet hebt gedragen. Als onze producten tekenen van gebruik of beschadiging door derden vertonen, behouden wij ons het recht om jou terugbetaling te weigeren.

Uitzonderlijk kan het zijn dat je schade aantreft aan de door jou bestelde artikelen. Geen paniek, we lossen dit op! We vragen jou in dit geval om binnen de 2 werkdagen ons hiervan op de hoogte te brengen via hello@marilis.be.